Легендата на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров, сподели пред  Мач Телеграф

...
Легендата на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров, сподели пред  Мач Телеграф
Коментари Харесай

Мартин Камбуров: В Локо Пд винаги има напрежение

Легендата на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров, показа пред  " Мач Телеграф " мнението си за дербито сред " смърфовете " и Ботев Пд, приключило 1:1. Той разяснява и обстановката по високите етажи при " черно-белите ".

" Предпочитах Локомотив да победи, само че предвид на нещата и развиването на срещата и точката е добре пристигнала. Все отново мачът се игра въз основата в Коматево. Това е един от тези мачове с огромно напрежение. Като цяло първото полувреме мина под диктовката на Локо и тимът имаше по-изгодните обстановки, с цел да означи гол.

Ботев направи една добра контра в края и поведе. Радващото е, че бързо съумяха момчетата да се вдигнат и да върнат попадението. Определено много добра реакция на отбора. През първата част на дуела имаше повече обстановки и Локо можеше да поведе още преди почивката ", стартира легендата на отбора.

" На Локо им трябват точки, с цел да са в първата шестица. Ботев няма да бъдат застрашени от изпадане, само че нямат и шансове да стигнат до Топ 6. По-маловажен беше този мач за " жълто-черните ". Но като цяло в дербито, класирането не се гледа. Няма огромно значение кой тим, в каква форма се намира. Това е непредсказуем дуел.

Моментната форма не е от голяма важност. Играл съм го този мач доста пъти. Влизал съм и като любимец и като новобранец. Никога не е било от голяма важност кой на какво място е в класирането ", безапелационен е Камбуров.

" Не съм аз индивидът, който да покаже грешките на двата отбора. Има си треньори и те ще създадат по-обстоен разбор и къде са позволени неточности по време на мача. Аз се любувах на срещата, поддържам Локомотив и желаех да видя победа за тима. С оглед на това по какъв начин се разви мачът и равенството е добре. Сега идва дълга пауза. Всички тимове първо ще гледат да възстановят контузените, в случай че имат такива. Треньорите ще имат време да поработят с футболистите и ще се опитат да изгладят някои неща, които не им харесват. По време на паузата играчите ще имат време да се синхронизират ", продължи той.

" Като локомотивец, постоянно ще желая Локо Пд да побеждава и да е колкото се може по-напред в класирането. Реално видяно, като имаме поради моментното положение на другите тимове, както и финансовото им, първите три места наподобяват ясни. Левски евентуално ще са четвърти в класирането. Но и те позволяват неточности. След третото място, сред всички други тимове битката ще е много жестока до последно. Ще бъде забавно. Който и да е в Локо, няма да му е елементарно. С двама босове и текучество на футболисти. Едни си потеглят, а други идват. Доста е комплицирано за всеки треньор тази конюнктура, а освен за Томаш. Мисля, че той се оправя добре.

Отборът е в първата шестица, което съгласно мен е максимумът на фона на цялата обстановка. Локомотив си е на мястото. Нормално е да има и по-слаби мачове и по-добри. При това текучество и промяна на футболисти е нещо обикновено и се оправят добре. ЦСКА 1948 взеха Карагарен и Умарбаев, а те бяха измежду главните играчи. Но те взимат най-хубавите български футболисти от всички тимове. Могат да си разрешат доста играчи. Локо през това време би трябвало да търси техни заместници. Играят и млади момчета и представянето е изцяло обикновено.

В някои мачове губят, а в други изненадват с игра и побеждават. В някои други срещи, когато чакаме да победят, вършат неточности, само че това е най-нормалното нещо и мен не ме учудва. Мога да кажа, че съм удовлетворен, тъй като Локо е в първата шестица ", показа още Камбуров и разяснява и протичащото се по високите етажи в клуба.
 В Италия възхитени от от хореографията на Ботев (Пловдив) в дербито с Локомотив
В Италия възхитени от от хореографията на Ботев (Пловдив) в дербито с Локомотив

Тя е разказана като " на половина българска, на половина ботевска "

" Не съм в тима, само че от това което чета, е забавно. Двама президенти, двама-трима шефове, много хора са. Феновете също показват позиции. Доста е с напрежение, само че постоянно е било по този начин в Локомотив. Сега сигурно е още по-тежка обстановката и има напрежение. Нормално е и всички, които са играли и работят в тима би трябвало да свикнат с него. Няма един човек, който да дефинира всичко, а е малко по-сложно ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР